Skip to main content

WEB OFICIAL DE TURISME DE FORMENTERA

0

Formentera Zen Kids & Families

1 maig 2023 - 1 maig 2023
1 maig 2023 - 1 maig 2023

Esdeveniments Formentera

WEB OFICIAL DE VENDA D'ENTRADES DEL CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Loading Events

Formentera Zen Kids & Families oferirà l’1 de maig activitats noves per al benestar integral de tota la família.

  • This event has passed.

ENTRADES

Formentera Zen Kids & Families oferirà, durant el pròxim dia 1 de maig, diferents activitats sobre temàtiques variades i noves en relació al benestar holístic (físic, mental i emocional) del conjunt de la família.

La trobada comptarà amb activitats creatives i innovadores adaptades per a fomentar el benestar en les famílies. En aquest sentit, s’han dissenyat xerrades sobre pediatria i psicologia, així com una masterclass de fitness, que oferiran professionals nacionals de primer nivell en cada matèria i en les quals aportaran valuoses eines per al maneig posterior de situacions en l’àmbit familiar.

Aquest esdeveniment comptarà, així mateix, amb tallers variats per a l’entreteniment i aprenentatge dels més petits. Un pla perfecte d’oci i aprenentatge, que s’està dissenyant des de l’àrea de turisme del Consell Insular de Formentera i Pur Benestar, per a gaudir en família* d’aquest dia festiu.

(*) Els nens d’edats entre 1 i 3 anys poden assistir de manera gratuïta sense necessitat d’inscriure’s

(!) Si ets assistent de Formentera Zen 2023, la teva assistència a Formentera Zen Kids & Families és gratuïta.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available