Skip to main content

WEB OFICIAL DE TURISME DE FORMENTERA

0

Formentera Zen

28 abril - 30 abril
28 abril - 30 abril

Esdeveniments Formentera

WEB OFICIAL DE VENDA D'ENTRADES DEL CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Carregant Esdeveniments

Formentera Zen és un esdeveniment dedicat al benestar holístic que promouen el Consell Insular de Formentera i Pur Benestar.

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

ENTRADES

Arriba una nova edició de Formentera Zen

Formentera Zen 2023 es celebrarà del 28 al 30 d’abril en aquest marc únic de l’illa de Formentera.

Formentera Zen és un esdeveniment dedicat al benestar holístic que promouen el Consell Insular de Formentera i Pur Benestar. Aquesta trobada, que ee celebrarà del 28 al 30 d’abril de 2023, permetrà als seus assistents gaudir, de la mà de prestigiosos professionals, de classes magistrals, tallers i xerrades sobre hàbits saludables, psicologia, nutrició, sistema immune, fitness, ioga, sexologia, autocura i bellesa, benestar en la llar, meditació…

Tot això, en el marc únic i incomparable que ofereix l’illa de Formentera, on la llum, el silenci i la bellesa de l’entorn conviden a viure una experiència de salut, benestar i felicitat. I, concretament, una vegada més, Formentera Zen es celebrarà en les magnífiques instal·lacions de l’Hotel Gecko & Beach Club.

*El preu de la inscripció és de 180€ (90€ per a residents de Formentera i Eivissa) i inclou la participació a totes les sessions previstes en el programa (28-30 d’abril), no desplaçament ni allotjament dels assistents.
** L’import de la inscripció només es retornarà en cas de força major degudament justificat juntament amb el respectiu
justificant de pagament. Per sol·licitar-ne la devolució, contactau amb turisme@formentera.es

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Detalls

Des de
28 abril
Fins a
30 abril
Preu
90,00€ - 180,00€
https://formenterazen.es/

Ubicació

Formentera
Illes Balears 07860 España + Mapa de Google