Skip to main content

WEB OFICIAL DE TURISME DE FORMENTERA

0

Formentera Zen

17 maig - 19 maig
17 maig - 19 maig

Esdeveniments Formentera

WEB OFICIAL DE VENDA D'ENTRADES DEL CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Loading Events

Formentera Zen és un esdeveniment dedicat al benestar holístic que promouen el Consell Insular de Formentera i Pur Benestar.

  • This event has passed.

ENTRADES

Arriba una nova edició de Formentera Zen

Formentera Zen 2024 es celebrarà del 17 al 19 de maig en aquest marc únic de l’illa de Formentera.

Formentera Zen és un esdeveniment dedicat al benestar holístic que promouen el Consell Insular de Formentera i Pur Benestar. Aquesta trobada, que es celebrarà del 17 al 19 de maig de 2024 permetrà als seus assistents gaudir, de la mà de prestigiosos professionals, de classes magistrals, tallers i xerrades sobre les últimes tendències en bienestar.

Tot això, en el marc únic i incomparable que ofereix l’illa de Formentera, on la llum, el silenci i la bellesa de l’entorn conviden a viure una experiència de salut, benestar i felicitat. I, concretament, una vegada més, Formentera Zen es celebrarà en les magnífiques instal·lacions de l’Hotel Gecko & Beach Club.

Estem dissenyat un programa molt especial per celebrar el DESÈ ANIVERSARI d’aquest gran esdeveniment únic.

No hi pots faltar.

T’esperem

*El preu de la inscripció és de 180€ (90€ per a residents de Formentera) i inclou la participació a totes les sessions previstes en el programa (17-19 de maig), no desplaçament ni allotjament dels assistents.
** L’import de la inscripció només es retornarà en cas de força major degudament justificat juntament amb el respectiu justificant de pagament. Per sol·licitar-ne la devolució, contactau amb turisme@formentera.es

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Detalls

Des de
17 maig
Fins a
19 maig
Preu
45,00€ - 180,00€
https://formenterazen.es/

Ubicació

Formentera
Illes Balears 07860 España + Mapa de Google