Skip to main content

WEB OFICIAL DE TURISME DE FORMENTERA

0

Dia Internacional del Ioga

21 juny - 21 juny
21 juny - 21 juny

Esdeveniments Formentera

WEB OFICIAL DE VENDA D'ENTRADES DEL CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Loading Events

El Dia Internacional del Ioga se celebra el 21 de juny, data promulgada per l’ONU per a conscienciar a la població sobre els beneficis de practicar aquesta disciplina holística

  • This event has passed.

ENTRADES

Uniu-vos a nosaltres per celebrar el Dia Internacional del Ioga a Formentera!

El Dia Internacional del Ioga se celebra el 21 de juny, data promulgada per l’ONU per a conscienciar a la població sobre els beneficis de practicar aquesta disciplina holística de benestar que treballa, d’una manera integral i equilibrada, totes les àrees de l’ésser humà respectant els cicles de la naturalesa.

06.15 h Meditació a la sortida del sol amb Anna Reig, professora internacional de ioga
Far de la Mola
Anna Reig proposa una contemplació de la sortida del sol amb bany de so i meditació del cor espiritual i sentir qui som.

19.30 h Classe especial de ioga enfront de la mar amb Eva Oller, professora internacional de ioga
Terrassa de la Confraria de Pescadors, port de la Savina Com arribar?
Eva Oller ens convida a gaudir d’una classe especial de ioga fluid enfront de la mar, acompanyada per la música en viu DJ Kion i un bany sonor a càrrec de José Manuel que guiarà la teva pràctica a un nivell molt profund. Una experiència única que combina moviment, música i la serenitat de l’oceà. Connecta’t amb la naturalesa, sintonitza el teu cos i ment, i celebra el poder del ioga en aquest entorn màgic.

Inscripció: 10€ (per a una o les dues activitats)
Aforament limitat

*Devolucions:
Només té dret a la devolució de la taxa de matrícula l’assistent que es vegi afectat per la cancel·lació de l’esdeveniment a conseqüència d’una decisió del Consell Insular de Formentera de suprimir l’esdeveniment programat. Els motius familiars, personals, laborals, d’incompatibilitat horària, etc. no donen dret a la devolució de la taxa de matrícula si l’activitat es continua realitzant.
En inscriure’s en aquest esdeveniment, els assistents accepten les condicions de la seva participació (normes que s’indiquin des de l’organització, ajustos del programa, cessió de drets d’imatge –es realitzaran fotografies i vídeos de l’esdeveniment i els seus participants per a la seva posterior difusió-, possible canvi de seu davant climatologia desfavorable, etc.).

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available