Skip to main content

WEB OFICIAL DE TURISME DE FORMENTERA

0

Dia Internacional del Ioga

21 juny 2023 - 21 juny 2023
21 juny 2023 - 21 juny 2023

Esdeveniments Formentera

WEB OFICIAL DE VENDA D'ENTRADES DEL CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Loading Events

El Dia Internacional del Ioga se celebra el 21 de juny, data promulgada per l’ONU per a conscienciar a la població sobre els beneficis de practicar aquesta disciplina holística

  • This event has passed.

ENTRADES

El Dia Internacional del Ioga se celebra el 21 de juny, data promulgada per l’ONU per a conscienciar a la població sobre els beneficis de practicar aquesta disciplina holística de benestar que treballa, d’una manera integral i equilibrada, totes les àrees de l’ésser humà respectant els cicles de la naturalesa.

Amb motiu d’aquesta celebració, un any més, el Consell Insular de Formentera i Puro Bienestar ofereixen una masterclass única amb la professora internacional de ioga Alessandra Oram, especialitzada en el mètode Navakaraṇa Vinyāsa. Aquesta classe magistral tindrà lloc coincidint amb l’espectacular posta de sol de l’illa, que garantirà una experiència de pau i harmonia sense igual per a tots els seus assistents.

21 DE JUNY. 19:30 h
Masterclass de yoga al atardecer ‘El poder de la autotransformación’

Lloc: Terraza de la Cofradía de Pescadores, La Savina (Puerto de Formentera) ¿Cómo llegar?
Inscripció: 10€
Aforament limitat. No necessites portar estoreta, però sí protecció solar i roba d’abric per a la relaxació final.

Aquest esdeveniment és de caràcter solidari i sostenible, per la qual cosa els fons es destinaran íntegrament a la conservació de la posidònia que hi ha al voltant de l’illa de Formentera a través de la iniciativa Save Posidonia Project.

*Devolucions:
Només té dret a la devolució de la taxa de matrícula l’assistent que es vegi afectat per la cancel·lació de l’esdeveniment a conseqüència d’una decisió del Consell Insular de Formentera de suprimir l’esdeveniment programat. Els motius familiars, personals, laborals, d’incompatibilitat horària, etc. no donen dret a la devolució de la taxa de matrícula si l’activitat es continua realitzant.
En inscriure’s en aquest esdeveniment, els assistents accepten les condicions de la seva participació (normes que s’indiquin des de l’organització, ajustos del programa, cessió de drets d’imatge –es realitzaran fotografies i vídeos de l’esdeveniment i els seus participants per a la seva posterior difusió-, possible canvi de seu davant climatologia desfavorable, etc.).

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Detalls

Data
21 juny 2023
Temps
7:30 pm
Preu
10,00€
https://formenterazen.es/dia-internacional-del-yoga/